Vores historie

NIMA-FYSIO er en drøm, der er blevet til virkelighed for de to ejere massør Nina og fysioterapeut Martin.

Tiden var moden til at skabe et sundhedsmiljø med massage og fysioterapi, hvor der er mulighed for at komme tættere på den enkelte kunde. Vi ønsker at tage udgangspunkt i den personlige relation og skabe en tæt forbindelse mellem vores kunder og de ansatte.

Fysioterapien udføres af fysioterapeut Martin Hartung og fysioterapeut Mette Skyttergaard, og er en behandling af bevægeapparatet, altså kroppens muskler og led, hvorved man kan genoptræne tabt funktion og få et bedre fysisk velvære.

Fysiurgisk massage udføres af massør Nina Hartung, og er en massageform, hvor massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. Muskulaturen gennemarbejdes og eventuelle skader afhjælpes.

Hos Nima-Fysio, varetager vi mange forskellige opgaver. Vi spænder fra motions idræt til elite, fra børn til ældre og virksomheder. Vi tager udgangspunkt i kroppen og den manuelle tilgang til problematikkerne.

Vi har specialiseret os i winback behandling, som er behandling med højfrekvent strøm. Vi er de førende i landet på dette område. Igennem denne behandlingsform, kan vi opnå resultater hvor andre ikke kan hjælpe. Læs mere under winback.

Vi tilbyder nu også kostvejledning. Dette sker ved vores dygtige kostvejleder, Sarah Nørgaard. Sarah arbejder udfra kundens øjenhøjde og forsøger at lave nogle realistiske planer, som man kan opnå.

Din sundhed er vores overordnede mål, og vi vil gennem dygtig og kvalificeret viden hjælpe dig med at opnå netop dette.