Martin Hartung – fysioterapeut

 

Autoriseret fysioterapeut hos NIMA-FYSIO

Jeg blev autoriseret fysioterapeut i 2009 og har siden arbejdet på en klinik i Brønderslev. Jeg arbejder med forståelsen af egen situation og har derfor meget fokus på at stille den rette diagnose og sørge for at alle mine kunder får den rette information. Jeg arbejder med manuelle teknikker med udgangspunkt i netop dit problem.

Fysioterapi, holdtræning og undervisning

Jeg har en bred alsidig erfaring og videreuddannelse indenfor fysioterapi, holdtræning og undervisning. Dette giver mig et rigtig godt udgangspunkt i at hjælpe netop dig. Derudover har jeg specialiseret mig i knæ- og rygproblemer og kroniske smerter. Så lige meget om du er elite sports udøver eller almindelig motionist, så er jeg sikker på at jeg kan hjælpe dig med netop dit problem.

 

Privat bor jeg sammen med min dejlige kone og massør Nina og vores 3 dejlige børn. Vi bor i hus i lokalområdet, hvor vi også har vores daglige gang, hvilket er vigtigt for os. Jeg har altid været en aktiv person med mange forskellige interesser. I dag dyrker jeg mest mountainbike og løb, men har i mange år været aktiv indenfor for især fodbold.

Jeg er uddannet ungdomstræner indenfor både gymnastik og fodbold, hvilket jeg benytter mig meget af i min dagligdag.