Fysioterapi

Fysioterapi behandling – ved Martin Hartung

For at kunne behandle og korrigere din skade tager jeg udgangspunkt i en holistisk tilgang til din krops anatomi og biomekanik. Jeg arbejder manuelt og anvender fysioterapeutiske mobiliseringssteknikker i identificeringen og behandlingen af din skade eller dine gener.
Hos NIMA-FYSIO er det vigtigt for os, at vi kan hjælpe dig til at få klarhed over dit problem. Derfor tilbyder vi også ultralydsscanning af led og muskler. Læs nærmere længere nede under Ultralydsscanning.

Uanset om du har en sportsrelaterede skade eller almindelige dysfunktioner såsom nakkesmerter, smerte i ekstremiteterne (arme og ben) eller ryg- og bækkenproblemer – så kan jeg hjælpe dig.
Vi mener, det er vigtigt at behandle en skade “aktivt” for at sikre en langvarig bedring. En behandling hos NIMA-FYSIO kombineres derfor ofte med øvelser og træning tilpasset til netop dig – så du altid får et ”redskab” til at tage med hjem.

For at sikre at du ikke glemmer evt. øvelser – anvender vi DIGI FYS appen. Du får det hele tilsendt på din e-mail og med et enkelt klik vil du modtage præcise og motiverende træningsinstruktioner tilpasset til dig. Det mener vi kan give dig et bedre og hurtigere genoptræningsforløb.
Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Med venlig hilsen
Martin Hartung

 

Ultralydsscanning

Hos NIMA-FYSIO er det vigtigt at være så præcis i diagnosticering og behandling som muligt. Derfor tilbyder vi også ultralydsscanninger. En ultralydsscanning er et godt redskab til at give klarhed over din skades omfang og et godt supplement til den kliniske undersøgelse. En ultralydsscanning er helt uden bivirkninger og derfor en god måde at få et overblik.

Hos NIMA-FYSIO deler vi ultralydsscanningerne op i to grupper;
En kort scanning og en lang scanning.

En kort scanning indebærer et hurtigt overblik over en bestemt problemstilling. Dette kan f.eks. være en scanning af en betændt achillessene eller måling af evnen til at spænde i bækkenbunden.

En lang scanning indebærer en dybere undersøgelse af et led eller en muskel. En lang scanning bruges, når diagnosen ikke er helt klar, og der skal bruges længere tid på at undersøge nedenstående problematikker grundigt.

  • Skulder
  • Albue
  • Håndled
  • Knæ
  • Hofte
  • Ankel
  • Bækkenbunden
  • Aktivering af de dybe mavemuskler